Verassend lekkere zoete-aardappelkoekjes

Schil en rasp de zoete aardappelen. Snijd de bosui in dunne ringetjes.
Klop de eieren met de pindakaas los en meng de zoete aardappel, 2/3 van de bosui, seroendeng en sambal erdoor. Breng op smaak met peper. Maak je handen iets vochtig en vorm 12 gelijke koekjes van het mengsel.
Verhit 2 el olie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak hierin 6 koekjes in 5 min. goudbruin en gaar. Keer halverwege. Houd warm onder een deksel en bak zo ook de rest van de koekjes. Garneer met de rest van de bosui.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Schil en rasp de zoete aardappelen. Snijd de bosui in dunne ringetjes.
Klop de eieren met de pindakaas los en meng de zoete aardappel, 2/3 van de bosui, seroendeng en sambal erdoor. Breng op smaak met peper. Maak je handen iets vochtig en vorm 12 gelijke koekjes van het mengsel.
Verhit 2 el olie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak hierin 6 koekjes in 5 min. goudbruin en gaar. Keer halverwege. Houd warm onder een deksel en bak zo ook de rest van de koekjes. Garneer met de rest van de bosui.