XL-burger met gegrilde ui en cheddar. Zo maakvol en vol voldoening.
Steek de barbecue aan.
Pel en snipper 1 ui. Kneed het rundergehakt in een kom met de worcestersaus en de gesnipperde ui. Vorm er met vochtige handen 4 dikke hamburgers van.
Leg de rest van de uien in de schil op de barbecue en rooster ze 25 minuten, tot de schil zwart wordt. Haal de uien van de barbecue en laat ze afkoelen. Pel de uien, snijd ze in mooie ringen en bestrooi ze met zout en peper.
Bestrijk de hamburger met de olie. Gril de burger in 5 minuten per kant goudbruin. De gaarheid van de burgers kan uiteraard worden bepaald naar eigen smaak.
Leg een toef sla op de onderkant van de broodjes. Leg er de burgers en de kaas op. Verdeel de uien erover. Schep de piccalilly erop en dek af met de bovenkant van de broodjes.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Steek de barbecue aan.
Pel en snipper 1 ui. Kneed het rundergehakt in een kom met de worcestersaus en de gesnipperde ui. Vorm er met vochtige handen 4 dikke hamburgers van.
Leg de rest van de uien in de schil op de barbecue en rooster ze 25 minuten, tot de schil zwart wordt. Haal de uien van de barbecue en laat ze afkoelen. Pel de uien, snijd ze in mooie ringen en bestrooi ze met zout en peper.
Bestrijk de hamburger met de olie. Gril de burger in 5 minuten per kant goudbruin. De gaarheid van de burgers kan uiteraard worden bepaald naar eigen smaak.
Leg een toef sla op de onderkant van de broodjes. Leg er de burgers en de kaas op. Verdeel de uien erover. Schep de piccalilly erop en dek af met de bovenkant van de broodjes.