Heerlijk zomerse zoete kerrie-kipspiesen met mango en groene paprika
2 theelepel kerriepoeder
2 eetlepel zonnebloemolie
350 g kippendijfilets
1 mango
1 paprikamaakt niets uit welke soort paprika
1 snufje peper
8 satéprikkers
1
Meng voor de marinade de kerrie en olie met peper naar smaak. Schep de kip door de marinade en marineer minimaal 15 min. afgedekt in de koelkast.
2
Rijg de kip met de mango en paprika aan de satéprikkers.
3
Gril de kipspiesen op de hete barbecue in 7-8 min. bruin en gaar.
CategorieBBQ, Bijgerecht, Lunch/Brunch, VakantieKeukenMulti-cultureel, Nederlands, TurksBereidingswijzeBBQDiëetVetarm
Ingrediënten
2 theelepel kerriepoeder
2 eetlepel zonnebloemolie
350 g kippendijfilets
1 mango
1 paprikamaakt niets uit welke soort paprika
1 snufje peper
8 satéprikkers
Aanwijzingen
1
Meng voor de marinade de kerrie en olie met peper naar smaak. Schep de kip door de marinade en marineer minimaal 15 min. afgedekt in de koelkast.
2
Rijg de kip met de mango en paprika aan de satéprikkers.
3
Gril de kipspiesen op de hete barbecue in 7-8 min. bruin en gaar.