Zoete kerrie-kipspiesen met mango en groene paprika

AuteurVanavondkoken
BeoordelingMoeilijkheidsgraadBeginner

Heerlijk zomerse zoete kerrie-kipspiesen met mango en groene paprika

Opbrengsten4 porties
Voorbereidingstijd25 minutenKooktijd15 minutenTotale tijd40 minuten
 2 theelepel kerriepoeder
 2 eetlepel zonnebloemolie
 350 g kippendijfilets
 1 mango
 1 paprikamaakt niets uit welke soort paprika
 1 snufje peper
 8 satéprikkers
1

Meng voor de marinade de kerrie en olie met peper naar smaak. Schep de kip door de marinade en marineer minimaal 15 min. afgedekt in de koelkast.

2

Rijg de kip met de mango en paprika aan de satéprikkers.

3

Gril de kipspiesen op de hete barbecue in 7-8 min. bruin en gaar.

Ingrediënten

 2 theelepel kerriepoeder
 2 eetlepel zonnebloemolie
 350 g kippendijfilets
 1 mango
 1 paprikamaakt niets uit welke soort paprika
 1 snufje peper
 8 satéprikkers

Aanwijzingen

1

Meng voor de marinade de kerrie en olie met peper naar smaak. Schep de kip door de marinade en marineer minimaal 15 min. afgedekt in de koelkast.

2

Rijg de kip met de mango en paprika aan de satéprikkers.

3

Gril de kipspiesen op de hete barbecue in 7-8 min. bruin en gaar.

Zoete kerrie-kipspiesen met mango en groene paprika

Geef een reactie