Gamba's van de grill, om je vingers bij af te likken.
Verwijder zo nodig met een mesje uit de garnalen het darmkanaal aan de rugkant.
Rasp 1 el van de schil van de citroen. Pers de citroen uit en roer het rasp door het sap.
Gril de gamba’s op de barbecue aan beide kanten in 4 min. (totaal) beetgaar of tot ze roze gekleurd en ondoorzichtig zijn.
Leg de garnalen op een schaal. Besprenkel ze met de chilisaus, het citroensap en de -rasp en bestrooi met de bladselderij. Schep de garnalen een aantal keer om zodat alle kanten bedekt zijn met de saus.
Meng in een kom de rauwkostsalade met de bietjes, azijn en olie. Serveer bij de gamba’s.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Verwijder zo nodig met een mesje uit de garnalen het darmkanaal aan de rugkant.
Rasp 1 el van de schil van de citroen. Pers de citroen uit en roer het rasp door het sap.
Gril de gamba’s op de barbecue aan beide kanten in 4 min. (totaal) beetgaar of tot ze roze gekleurd en ondoorzichtig zijn.
Leg de garnalen op een schaal. Besprenkel ze met de chilisaus, het citroensap en de -rasp en bestrooi met de bladselderij. Schep de garnalen een aantal keer om zodat alle kanten bedekt zijn met de saus.
Meng in een kom de rauwkostsalade met de bietjes, azijn en olie. Serveer bij de gamba’s.