Gegrilde maïskolven van de BBQ
4 kolven suikermaïs
2 eetlepel kruidenboter
1 theelepel gerookte paprika
1 eetlepel limoenrasp
50 g fetakaas
2 eetlepel koriander
1 citroen
keukentouw
1
Bind het blad van de maïs op met keukentouw.
2
Kook de maïs 5 min voor.
3
Gril de mais 10 min. rondom gaar.
4
Als de mais de gaar is kunnen al de overige ingrediënten eroverheen worden gesprenkeld. Eet Smakelijk!
CategorieBBQ, Bijgerecht, Vakantie, VegetarischKeukenAmerikaans, Europees, MediterraanBereidingswijzeBBQDiëetVegetarisch
Ingrediënten
4 kolven suikermaïs
2 eetlepel kruidenboter
1 theelepel gerookte paprika
1 eetlepel limoenrasp
50 g fetakaas
2 eetlepel koriander
1 citroen
keukentouw
Aanwijzingen
1
Bind het blad van de maïs op met keukentouw.
2
Kook de maïs 5 min voor.
3
Gril de mais 10 min. rondom gaar.
4
Als de mais de gaar is kunnen al de overige ingrediënten eroverheen worden gesprenkeld. Eet Smakelijk!