Een Frambozenbessenspoom die iedereen geweldig vind. Lekker verfrissend

125 g frambozen
125 g blauwe bessen
2 limoenen
4 bolletjes citroensorbetijs
4 topjes munt
250 ml bruisend mineraalwater
1
Verdeel de frambozen en de blauwe bessen over 4 glazen. Persde limoenen uit en schenk het sap bij het fruit.
2
Verdeel de bolletjes citroensorbetijs en toefjes munt over de glazen. Schenk het mineraalwater naast het ijs in de glazen.
3
Serveer met een rietje en garneer met munt.
CategorieNiet-alcoholische drankenKeukenGoedkoop en snel
Ingrediënten
125 g frambozen
125 g blauwe bessen
2 limoenen
4 bolletjes citroensorbetijs
4 topjes munt
250 ml bruisend mineraalwater
Aanwijzingen
1
Verdeel de frambozen en de blauwe bessen over 4 glazen. Persde limoenen uit en schenk het sap bij het fruit.
2
Verdeel de bolletjes citroensorbetijs en toefjes munt over de glazen. Schenk het mineraalwater naast het ijs in de glazen.
3
Serveer met een rietje en garneer met munt.